Toppenträning

I dag har jag återigen varit på Björsta för agilityträning! Det var fjärde gången den här veckan, måste passa på så här i slutet av semestern!

I dag byggde Linda och jag upp en hoppkombination från det gamla Clean Runhäftet. Endast 4 hinder och en makarontunnel, men vilka olika möjligheter det gav! Bakombyten, framförbyten, ta samma hinder 2 gånger, springa förbi hinder...Såååå himla bra kombination!

För att inte tala om hur superduktig Himla var i dag!!! Hon hade ett helt annat fokus, uthållighet och glädje än tidigare! Inget tjaffs i starten och när det blev fel (pga av dålig handling från tanten) så tappade hon inte självförtroendet alls utan arbetade fint vidare! Vilken förändring, kanske att övning äntligen gett färdighet!?!

Bästa Himla♥

I kväll ska vi äta kräftor, ska bli så gott!

Kramar!


Bra dag!

Fint väder i dag också. Det blev årets andra bad tillsammans med mamma, Fia, Leia och Ronja i Hamvik. Jätteskönt!!!

Efter badet gick vi förbi Skotten och köpte glass, efteråt ville Leia tacka GB-glassgubben (eller hångla upp honom, jag vet inte riktigt vilket;-))Kvällen tillbringades på Björsta för agilityträning med sheltiesarna. Vi byggde en agilitybana, typ klass I. Först ut för min del var Himla och jag är sååååå lycklig, nöjd och glad!!! Hon kändes så fin och gjorde precis vad jag sa åt henne, inget vimsande...♥ Och vilka kf på balansen:) Övning ger färdighet!

Winnie och Wilda skötte sig också bra, de "stora" tjejerna kan ju agility nu;-)

Kramar!


Fagersta klass I

Det blev 3 disk och ett lopp med 10 fel för Himla och mig i Fagersta. På fredagen fungerade starten väldigt bra i båda loppen, hon satte sig utan "tjaffs". Skönt!

Vårt problem är att Himla i bland "dör", särskilt efter svängar eller när det blivit fel på banan. Ofta missar hon makarontunnlar, hon springer runt dom i stället för igenom.

På lördagen blev det mycket diskussion om att sitta i starten i båda loppen...

Här är agilityloppet vi kom runt, förrutom de två svängar där det blir fel är det ett riktigt fint lopp:)Himla ♥

Nu är jag väldigt träningssugen, har lite nya idéer som jag vill prova!!!

Kramar!


Inredning

I dag har vi byggt i hop sakerna vi köpte på IKEA och Mio förra helgen. Det blev såååå fint i vardagsrummet, jag är väldigt nöjd med vårt Londoninspirerade rum:)Tavellisten köpte vi på Mio och bokhyllan på IKEA (på rea, hela bokhyllan gick på 198 kr:)) Det blev fint med de svarta och randiga lådorna, tycker jag!På tavellisten finns en liten ask från Harrod´s, en cricketboll från Portobello market, en skylt som det står underground på och en typisk engelsk telefonkiosk ♥

Vi köpte också det söta lilla brickbordet på Mio, det passar så himla bra mellan fåtöljerna!Den här dörrstoppen hittade jag i Fagersta i fredags, kostade bara 39 kr!!! Ett riktigt fynd!

Kramar!


Filmer

Nu har jag äntligen kommit på hur man lägger upp filmer i bloggen...

Här är Winnies fina lopp från Bro-Håbo, hennes första start i trean! ♥Wildas hopptrelopp från Fagersta, vi var nollade till näst sista hindret där vi drar på oss 2 vägringar:(Sist ut är Linda och Wildas fina agilitylopp från Fagersta där de gjorde nolla, kom 7:a och fixade första SM-pinnen!!! (i agilityklass)I morgon bär det av mot Fagersta igen, nu ska Himla och Dennis få tävla:)

Kramar!


Tävla!

I morgon bitti bär det av mot Fagersta för två dagars klass III-tävlande! Både Wilda och Winnie ska tävla, ska bli så roligt!

Hoppas på bra väder och skojiga banor:)

Helgen har gått fort, i går var jag i Bollnäs och coachade Linda och Malin på utställningen. Malin fick Excellent och blev 3:a i öppenklassen med CK. Domaren var ganska snål med CK:na så han gillade nog Malin som skötte sig strålande!

På kvällen var mamma, pappa, Fia, Tommy, Leia och Ronja här på middag. Väldigt gott och trevligt!

I dag har Micke och jag varit på shoppingtur, bla blev det en tavellist, ett litet bord, en bokhylla, sängkläder och servetter.

Nu ska jag hinna ut och träna kontaktfält med Himla en sväng!

Kramar!


London

I dag (läs måndag) har jag jobbat, var tvungen att gå in och göra lönerna! Sedan var det lite annat som var nödvändigt att ta tag i på semestern...

Men helgen tillbringades i London♥.
I fredags var vi på Harrod´s där jag bjöd Micke på middag♥. Jag åt lammkotletter med rostad potatis och rött vin, såååå gott!

Här är kvitto på kalaset;-)


Dessutom hade vi plats; 23-mitt turtal!

Så klart blev det lite shopping också, mest presenter men även en börs till mig själv. Vad är det som är så kul med tomma plånböcker???

Efteråt gick vi till Trafalgar, där var det fest för Canada, riktigt skoj!


Cool flaskpost!

Sedan blev det förstås en tur till bästa favvopuben; Silver Cross :)Lördagen spenderades på Oxford street för mera shopping! Dessutom hamnade vi mitt i en pridefestival:)

Jennyhumor;-)På kvällen var vi på Wembely och kollade på Take That, konstaterade att vi inte kunde speciellt många låtar...Men vilket otroligt drag, skithäftigt!!! Det var inte många "fjortisar" utan mer hela familjer. Förband var Pet Shop boys, jättebra föreställning det med!

Men absolut tokbäst var ju förstås Robbie Williams, vilken entertainer!!! (Let me entertain you:))

Söndagen bjöd på båttur och en lugn stund i St: James´s park ♥

Micke ♥

Kramar!
RSS 2.0