Tränat igen

Orken och inspirationen finns inte riktigt till att träna i mörkret på kvällarna. Därför har det inte blivit någon agilityträning på en vecka men i morse vad det dags igen:)

Vi var ett stort gäng som ville träna i dag och vi byggde agilitytvåan från Nynästävlingen. En trevlig bana som var lagom svår!

Wilda var galen som vanligt, hade svårt att hitta den lite småsvåra slalomingången men annars toppen♥

Winnie gjorde lite tokiga saker på första varvet men fick till ett riktigt bra andra varv! (Snabbt), stabilt och jätte, jättebra♥

Himla fick köra 3 varv, passagen 10-11 var svår alla gångerna samt slalomingången. Jag är mest nöjd med att hon gjorde slalomen fortare än tidigare, kändes stabilt och hon gick aldrig ur när hon väl hittat ingången ♥

Tom Alice fick köra ett par tunnlar och något hopphinder;-) Vad lycklig hon blev och vad mycket köttbullar hon åt...♥

Annars har helgen varit toppen! Shopping i Farsta i går, mysiga promenader, god mat och findricka:)

Kramar!


Bra träning

I dag har jag tränat agility med Wilda, Winnie och Himla.
Det blev en hoppkombination från Clean Runhäftet.

 Himla gick bra, var lagom påverkad av de andra som tränade;-) Läste blindbytena mycket bra:) Bra tryck!!!

Winnie gjorde allt rätt som vanligt, men hur 17 ska jag få henne att öka farten???

Wilda hade problem med blindbytena (rev) och bakombytena (inget nytt;-)), men var taggad (vad ska jag göra ????;-)). Vilken underbar hund hon är ♥.

Kramar ♥


Kista

I går var vi i Kista och tävlade agility för sista gången i år:( Ska bli skönt med lite "lediga" helger framöver men känner jag mig själv rätt så kommer det inte ta alltför lång tid innan jag blir rastlös...Ännu har agilityabstinensdepressionen dock inte slagit till!

Linda lånade Wilda i agilityklassen och det kontaktfältet de får till på balansen var såååå grymt!!! Förrutom lite hoppande över balansbomen och fel tunnelöppning så var resten också toppen;-)
Hopploppet körde jag själv, Wilda fick en rivning och lite senare blev det disk...Nu laddar vi till Kistamässan i januari, våran favvotävling♥

Jag lånade Lovis i hopploppet, tyvärr missade vi sista pinnen i slalom annars var det ett riktigt bra lopp:) Tack för lånet av bästa Lovis♥

Winnie skötte sig som vanligt exemplariskt:) Hon är för duktig, min stjärna♥.
I agilityklassen fick vi tyvärr en vägran på slalom, utan den hade vi klarat referenstiden och kommit 5:a...Om inte om, ni vet;-)Hopploppet nollade vi, förrutom lite tidsfel...Bra känsla som vi tar med oss till nästa år!!!

Kramar!


Katrineholm

Tyvärr har jag ingen film från Himlas och mitt fina hopplopp i Norberg som gav vår första pinne...

Därimot filmades det i går när vi var i Katrineholm. Det var vår sista tävling för i år och den var utomhus. Himla är väldigt påverkad av yttre omständigheter vilket tydligt visar sig när hon blir blockerad och springer och kollar på massa annat än att springa agility... Det är en stor skillnad på hur hon tog för sig inomhus när det inte fanns något att titta på mot hur hon går utomhus...Synd att agilityn är en utomhussport;-)

Men faktiskt så kändes båda loppen i går bättre än tidigare så det är nog bra med en paus i tävlandet och samtidigt träna en del medan hjärnan mognar;-)Förrutom slalomstrulet som pågår i nästan 30 (!!!) sekunder så är jag riktigt nöjd med loppet:) Lite tightare svängar så hade det varit perfekt;-)

Kramar!


RSS 2.0