Tiden går fort...

...när man har roligt:)

Såg att jag inte har bloggat på tre veckor så det är väl hög tid nu...

Jag har varit sjuk en sväng till den här hösten, tack vare det missade jag sista tävlingen för i år:( Skulle ha åkt till Smedjebacken och tävlat klass I med Himla men valde att stanna hemma och kurera mig.

Annars är det mycket på jobbet, jag håller på att söka "nytt" jobb, lr egentligen det jag haft i 2,5 år. Det innebär förrutom det dagliga jobbet som är väldigt tufft så har jag även varit på intervjuer och gjort ett personlighetstest samt begåvningstest. Jäkligt jobbig process men det blir säkert bra när det blir klart:)

Jag har tränat en gång i veckan, mest med Himla. Det känns som att hon har börjat mogna och hon har varit mycket mera fokuserad trots att vi tränat med störning!
Jag har börjat föra in blindbyten vilket visat sig vara väldigt roligt, kul att lära sig något nytt!!!

Julen närmar sig, om en vecka är det första advent. Jag ska åka och köpa lite nytt att pynta med, bla en ny adventsstake, krans till dörren och gardiner. I dag har vi köpt en ljusstake till kontoret och en stjärna till uterummet! Mysigt med jul♥

Om två veckor åker Micke och jag till London, vi ska bla gå på musikal (We will rock you), på Winter wonder world i Hyde park och till Harrods (förstås;-))
Det blir väl en del julklappsshoppande också...

Kramar!


Kommentarer
Postat av: Mita

Nä det här går inte an Jenny, nu får du blogga lite, massor med bilder av hus och hem, hund och annat, så sätt nu fart och gör mej glad :)))

Gott Slut och Gott Nytt År, önskar Er ett lyckosamt 2012.

/Mita

2011-12-29 @ 10:06:05
URL: http://www.byssegardas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0